Wie zingt er met mij/ons mee?

Kinderkoor EigenwijsOp 15 november zal er in de MVR kerk te Bennekom een gezinsviering worden gehouden. Dit is doorgaans de Alexanderschool Gezinsviering. Dit jaar is het anders: het wordt een viering voor iedereen. Kinderen van andere scholen mogen ook komen en/of meezingen. Deze viering wordt voorbereid door de werkgroep Gezinsviering en de dirigent van kinderkoor EigenWijs.

Als je zin hebt om te zingen in deze viering, dan kun je dit bij mij aangeven op 0634967603 of . Samen zoeken we dan (kerkelijke) liederen uit die jullie leuk vinden om te zingen. Je mag ook komen met eigen liederen of je aansluiten bij het bestaande repertoire.

Omdat het Corona-virus er is zal er zoveel mogelijk ‘solo’ worden gezongen. Daarvoor moeten we nog oefenen. We oefenen op dinsdagmiddag en/of donderdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur in de parochiezaal van de MVR kerk aan de Heelsumse weg 1, te Bennekom.

Kun je niet op dat tijdstip maar wil je wel graag zingen, dan mag je ook een afspraak maken met mij om bij mij thuis te komen oefenen in de studio van Living-voice. De viering wordt opgenomen en iedereen kan daarna nog eens naar je luisteren.

En……. zin in? Geef je snel op. We zingen maximaal 8 liedjes.

Matty Huls

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.