Archief

Filter
 • Opname zondag viering 10 mei 2020

  VieringHet weekend van 9 en 10 mei 2020 staat in het teken van de Vijfde Zondag van Pasen. Deze zondag wordt ook Moederdag gevierd, en zou de viering van de Eerste Heilige Communie zijn geweest.

 • Opname zaterdag viering 9 mei 2020

  VieringHet weekend van 9 en 10 mei 2020 staat in het teken van de Vijfde Zondag van Pasen. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

 • Zondagse vitaminen 10 mei

  Zondagse Vitaminen door GuidoPastor Guido Dieteren en de liturgiecommissie van het Gemengd Koor van Bennekom hebben nagedacht over de viering van 10 mei. Hoewel de viering niet in de kerk kan

  ...
 • Opname zondag viering 3 mei 2020

  VieringHet weekend van 2 en 3 mei 2020 staat in het teken van de Vierde Zondag van Pasen. Deze zondag is ook wel Roepingenzondag of Zondag van de Goede Herder. De viering is opgenomen in de Gedachteniskerk te Rhenen, celebrant

  ...
 • Opname zaterdag viering 2 mei 2020

  VieringHet weekend van 2 en 3 mei 2020 staat in het teken van de Vierde Zondag van Pasen. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

 • Opname zondag viering 26 april 2020

  VieringHet weekend van 25 en 26 april 2020 staat in het teken van de Derde Zondag van Pasen. De zondsagmorgen viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

 • Opname zaterdag viering 25 april 2020

  VieringHet weekend van 25 en 26 april 2020 staat in het teken van de Derde Zondag van Pasen. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

 • Tweede Paasdag viering 13 april 2020

  Tweede Paasdag viering 13 april 2020 vanuit de St. Johannes de Doper Geboorte kerk te Wageningen. Celebrant: pastoor Henri ten Have.

  De opname draait vanaf de facebook pagina van de parochie.

 • Opname Tweede Paasdag viering 13 april 2020

  PaaseierenTweede Paasdag ofwel Paasmaandag is een van de Hoogfeesten. De Evangelielezing verhaalt van de leugen van Sanhedrin, namelijk dat Jezus niet was opgestaan maar gestolen door zijn discipelen. Jezus laat zich echter voor de

  ...
 • Eerste Paasdag viering 12 april 2020

  Eerste Paasdag viering 12 april 2020 vanuit de St. Johannes de Doper Geboorte kerk te Wageningen. Celebrant: pastoor Henri ten Have.

  De opname draait vanaf de facebook pagina van de parochie.

 • Opname Eerste Paasdag viering 12 april 2020

  OpstandingPasen is het belangrijkste christelijke feest in het liturgische jaar, volgend op de Goede Week. Wij vieren deze dag vanuit ons geloof dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging.

 • Paaswake viering 11 april 2020

  Paaswake viering 11 april 2020 vanuit de St. Johannes de Doper Geboorte kerk te Wageningen. Celebrant: pastoor Henri ten Have.

  De opname draait vanaf de facebook pagina van de parochie.

  Zie de bjlage voor de volledige (twee-talige) liturgie.

 • Opname Paaswake viering 11 april 2020

  OpstandingDe Paaswake, Paasdienst of Paasvigilie begint bij zonsondergang en eindigt bij zonsopgang tijdens de nacht van paaszaterdag op Pasen. Herdacht wordt dat Jezus in deze nacht opstaat. De Paaswake is het feest van het

  ...
 • Goede Vrijdag viering 10 april 2020

  Goede Vrijdag viering 10 april 2020 vanuit de St. Johannes de Doper Geboorte kerk te Wageningen. Celebrant: pastoor Henri ten Have.

  De opname draait vanaf de facebook pagina van de parochie.

  Zie de bjlage voor de volledige (twee-talige) liturgie.

 • Opname Goede Vrijdag viering 10 april 2020

  Jezus aan het kruisGoede Vrijdag is de vrijdag voor Pasen. Op deze dag herdenken wij het lijden van Jezus: zijn kruisiging en zijn dood. Jezus werd veroordeeld tot de kruisdood door de Romeinse

  ...
 • Witte Donderdag viering 9 april 2020

  Witte Donderdag viering 9 april 2020 vanuit de St. Johannes de Doper Geboorte kerk te Wageningen. Celebrant: pastoor Henri ten Have.

  De opname draait vanaf de facebook pagina van de parochie.

  Zie de bjlage voor de volledige (twee-talige) liturgie.

 • Opname Witte Donderdag viering 9 april 2020

  Witte DonderdagWitte Donderdag is de donderdag direct voor Goede Vrijdag in de Goede Week. Op Witte Donderdag begint het Triduum Sacrum dat verder bestaat uit Goede Vrijdag en Stille Zaterdag die tijdens de Paaswake overgaat

  ...
 • Titus Brandsma TV: Online uitzendingen

  Live TVOnze Titus Brandsmaparochie gaat tijdens de coronacrisis voortaan de missen rechtstreeks (live) uitzenden vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Tot dusver waren de vieringen van tevoren opgenomen. Dat geeft weliswaar een

  ...
 • Kruisweg 6 april 2020

  Het bidden van de Kruisweg 6 april 2020, vanuit de St. Bernulphuskerk te Oosterbeek. Celebrant: pastoor Henri ten Have.

  Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.