Collectebonnenkaart overal verkrijgbaar

Collectebonnen Bij alle zeven geloofsgemeenschappen van de Titus Brandsmaparochie kunt u collectebonnen verkrijgen. Daarmee koopt u in één keer bonnen voor de eerste en tweede collecte, zodat u hiervoor geen contant geld meer mee hoeft te nemen naar de viering.

Bovendien kunt u de aankoopprijs van de collectebonnenkaarten als gift aftrekken voor de belasting. In Veenendaal zijn de bonnenkaarten nu ook na afloop van de vieringen in de Salvatorkerk te koop.

U heeft de keus uit kaarten van € 20,- (20 bonnen van € 1,-), € 50,- (bonnen van € 2,50) en € 100,- (bonnen van € 5,-). Bij aankoop op de locatie rekent u contant af. Zó komt u aan uw bonnenkaarten:

  • in Bennekom via een mailbericht aan Gerard Bolscher, . Meld uw adres, telefoonnummer en welke kaart(en) u wenst. Gerard neemt dan contact met u op;
  • op het secretariaat bij de kerk in Ede, dat op maandag tot en met vrijdag is geopend van 9.00 tot 12.00 uur;
  • op het secretariaat in Oosterbeek, woensdag en donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur;
  • in de pastorie van Renkum na afloop van de zondagsviering bij Cor van Silfhout. U kunt hem ook bellen: (06) 42921976;
  • in de Gedachtenishal van de kerk in Rhenen na afloop van de zondagsviering bij Nico de Groot;
  • na afloop van de zondagsdienst in de kerk in Veenendaal bij het locatieraads- of pastoraatsgroepslid dat de kerkgangers vóór de dienst welkom heeft geheten. U kunt ook terecht op het secretariaat in Veenendaal, dinsdag en donderdag geopend van 9.30 tot 11.30 uur;
  • op het secretariaat in Wageningen, maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 11.30 uur.

Op de bonnenkaart worden uw naam, adres en de uitgiftedatum genoteerd. Bewaart u dit deel van de kaart, dan kunt u de prijs van de kaart volgend jaar als gift opgeven in uw belastingaangifte.

Via de parochie

Bestelling is ook mogelijk bij de parochie door het overmaken van het bedrag op rekening NL72 RABO 0156 2767 20. Meld bij uw overschrijving welke kaart(en) u wenst en wat uw huisadres is. De bestelde kaarten worden bij u thuis bezorgd.

Voor uw belastingteruggave geldt uw bankoverschrijving als bewijs van betaling.

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.