LogoWjd.png70 Jongeren uit het hele land hebben van 27 tot 29 januari meegedaan aan WJD@home op Ameland. Ook enkele jongeren van onze parochie waren erbij. Het was een weekend in aanloop naar de Wereldjongerendagen (WJD), komende zomer in Lissabon.

Het waren drie dagen vol geloof en gezelligheid. Een divers programma met eucharistievieringen, een pubquiz, een avond van barmhartigheid en creatieve, sportieve en intellectuele workshops. Een mooie strandwandeling op dit Waddeneiland kon natuurlijk ook niet ontbreken. Een weekend vol ontmoeting, met elkaar en met God. Een klein voorproefje op de échte Wereldjongerendagen!

Ga jij mee naar de WJD?
De Wereldjongerendagen zijn van 1 tot en met 6 augustus 2023 in Lissabon, Portugal. Het is een groot katholiek evenement waarbij honderdduizenden jongeren van over de hele wereld samenkomen. Met onze parochie sluiten we ons aan bij de reis van de bisdommen Utrecht, Roermond, Rotterdam en Breda. Ga jij ook mee?

Vanuit Nederland gaan jongeren van 16 tot 30 jaar samen op reis. De reis van 24 juli tot 9 augustus begint al bij vertrek vanuit Nederland en niet pas in Lissabon. Het programma is breed, waarin vieren, bidden, zingen, eten, sporten, je geloof verdiepen, samen lol maken en nieuwe mensen en culturen leren kennen allemaal een plaats krijgen.

Infoavond 11 maart
Ben jij benieuwd naar deze reis en wil je meer weten? Kom dan naar de infobijeenkomst op zaterdag 11 maart om 20.00 uur in de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Op deze avond hoor je van alles over de reis en kan je al je vragen stellen. Natuurlijk is het ook heel leuk om hier andere jongeren te ontmoeten die erover nadenken om naar de WJD te gaan. We zullen er dan ook een gezellige avond van maken.

Nieuwsgierig geworden en wil je alvast wat meer informatie over de reis? Kijk dan op de website: www.wjd.nl/de-reisopties/4bisdommen/ .

Heb je nu al vragen of kan je niet bij de infobijeenkomst zijn maar heb je wel interesse in de reis? Neem dan contact op met Paula Hendriks, , tel. (06) 20501071.

In English
Do you speak English and want more information about World Youth Day Lisbon 2023? You can contact Tom Hardy, e-mail: , phone: (06) 13681673.wjdathome.jpeg