Iedere woensdagochtend zoom-viering in Ede

ZoomAl vele jaren wordt iedere woensdagochtend in de kerk van Ede een Woord- en Communieviering of een gebedsviering gehouden. Hierbij gaat pastor Guido Dieteren of één van de parochiële voorgangers voor. Vanwege de huidige lockdown kunnen deze vieringen nu niet doorgaan. Gelukkig heeft de geloofsgemeenschap Ede hiervoor een bijzonder initiatief bedacht: een Zoom-viering!

We kennen Zoom natuurlijk allemaal als een handig programma om in deze tijd te vergaderen of te overleggen. Maar in Ede gebruiken we Zoom om met elkaar een viering te houden. En dat is een heel bijzondere ervaring! Uiteraard is iedereen in onze Titus Brandsmaparochie uitgenodigd om deel te nemen aan deze vieringen. Omdat alles online gebeurt, kan dit heel gemakkelijk. De vieringen beginnen iedere woensdagochtend om 09.00 uur en ze duren maximaal 40 minuten.

Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u op woensdagochtend om 08.55 uur via de email een uitnodiging met de benodigde Zoomlink. Verdere informatie en/of aanmelden kan bij pastor Guido Dieteren () of bij Astrid Bulte ().

 

 

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.