bonnenjuni.jpgOok in de zomervakantietijd kunt u collectebonnen verkrijgen. Dat is steeds mogelijk door het overmaken van het aanschafbedrag aan de parochie. U krijgt de collectebonnen thuisbezorgd. Hou rekening met een langere bezorgtijd in de vakantie. Ook bij uw geloofsgemeenschap kunt u terecht voor de aankoop van uw bonnen, al is het wel wat minder vaak. De schoolvakantie is van 9 juli t/m 21 augustus, in de gemeente Renkum van 23 juli t/m 4 september.

Het rekeningnummer van de parochie voor uw bestelling van bonnen is: NL72 RABO 0156 2767 20.Vermeld bij uw overschrijving uw naam, adres en de kaart(en) die u wenst: een kaart met 20 bonnen van één euro (prijs € 20,-), van twee-en-halve euro (€ 50,-) en/of vijf euro (€ 100,-).

Hieronder leest u hoe de uitgifte per geloofsgemeenschap in de vakantietijd gaat.


Bennekom
Bonnenkaarten die u via een bankoverschrijving bestelt bij de parochie, ontvangt u niet in de bus,maar kunt u zondags rond de viering afhalen bij Gerard Bolscher.

Ede

Het secretariaat in Ede is ook in de zomer op de normale tijden geopend: dinsdag t/m donderdag 9.30-11.30 uur. U betaalt hier met gebruik van uw pinpas. Doorgaans kunt u ook na de zondagsviering uw collectebonnen aanschaffen bij Anneke Busscher op het secretariaat, eveneens   met pinbetaling.

Oosterbeek

In de zomer is het secretariaat in Oosterbeek in principe elke donderdag geopend, 9.30-12.00 uur. Collectebonnenkaarten betaalt u hier contant.
Via een overboeking aan de parochie betaalde bonnenkaarten ontvangt u in uw brievenbus.

Renkum
Bij Cor van Silfhout kunt u voor contant te betalen bonnen aankloppen op het secretariaat (donderdag 10-00-12.00 uur) en zondags na de viering, maar niet in de periode van 31 juli t/m 14 augustus. Schrijft u het bedrag over op de bankrekening van de parochie, dan komt de bezorger bij u aan huis.

Veenendaal

In de zomervakantie is het secretariaat Veenendaal gesloten. In deze periode kunt u na de zondagse viering uw bonnen (contant afgerekend) verkrijgen bij de locatieraad of pastoraatsgroep. Bestelt u de bonnen via een betaling op de bankrekening van de parochie? Dan komen ze bij u in de bus.

Wageningen

De geloofsgemeenschap Wageningen bezorgt de bonnen bij u thuis, als u die via de bank aan de parochie betaald heeft. Dat ziet de locatie liever dan contante aankoop op het secretariaat, maandag t/m vrijdag geopend 10.00-12.00 uur. Collectebonnen kunt u gebruiken voor de eerste en tweede collecte en voor de koop van een kaars in de kerk.

Belastingaftrek
Bonnenkaarten die u via de bank aan de parochie heeft betaald of waarvoor u in Ede heeft gepind, kunt u als gift aftrekken voor de belasting. Voor contante betalingen kan dat niet.