Titus Brandsma Televisie

Deze pagina bevat diverse opnamen van Eucharistie- en andere vieringen, en overig.

Opname zondag viering 24 mei 2020

VieringHet weekend van 23 en 24 mei 2020 staat in het teken van de Zevende Zondag van Pasen. Het is ook wel Wereld Communicatiedag.

Lees meer...  

Opname zaterdag viering 23 mei 2020

VieringHet weekend van 23 en 24 mei 2020 staat in het teken van de Zevende Zondag van Pasen. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

Lees meer...  

Zondagse vitaminen 24 mei

Zondagse Vitaminen door GuidoIn het kader van de meimaand verhaalt pastor Guido Dieteren in de Zondagse Vitaminen van 24 mei over Maria.

Lees meer...  

Opname Hemelvaart viering 21 mei 2020

Viering21 mei is het Hemelvaart. Op Hemelvaartsdag ('s Heren Hemelvaart) (Latijn: Ascensio Domini) wordt herdacht dat Jezus Christus is opgevaren naar God, Zijn Vader in de hemel, negenendertig dagen na Zijn opstanding uit de dood. De viering is onderdeel van de paascyclus en daarin telt Hemelvaartsdag als de veertigste paasdag.

Lees meer...  

Opname zondag viering 17 mei 2020

VieringHet weekend van 16 en 17 mei 2020 staat in het teken van de Zesde Zondag van Pasen.

Lees meer...  

Opname zaterdag viering 16 mei 2020

VieringHet weekend van 16 en 17 mei 2020 staat in het teken van de Zesde Zondag van Pasen. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

Lees meer...  

Zondagse vitaminen 17 mei

Zondagse Vitaminen door GuidoIn de Zondagse Vitaminen van 17 mei gaat pastor Guido Dieteren in op Hemelvaart. Hij heeft hiervoor een speciale gastspreker uitgenodigd.

Lees meer...  

Toespraak Hans Lucassen

Hans LucassenToespraak van Hans Lucassen naar aanleiding van zijn emeritaat en het Corona-virus.

 

Lees meer...  

Opname Kruisweg - Nederlandstalig

Henri ten Have voor de kruiswegstaties in Oosterbeek.De kruisweg (Via crucis in het Latijn) is een onderdeel van de traditie van het christelijke Paasfeest. Het is een nabootsing in de vorm van schilderijen of beeldhouwwerken van de lijdensweg van Christus vanaf het gerechtsgebouw (het paleis van de Pontius Pilatus) tot en met de begrafenis van Christus. Een kruisweg stelt ons in staat stil te staan bij de belangrijkste gebeurtenissen van deze lijdensweg aan de hand van 14 kruiswegstaties (van het Latijn statio, dat halteplaats betekent). Het idee van een kruisweg is dat wij zo in gebed de Via Dolorosa kunnen doorlopen zonder in Jeruzalem te zijn geweest.

Lees meer...  


Subcategorieën

Speciale kindercatechese filmpjes ten tijde van de Corona virus.

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.