mysicuslagelanden.jpgRond de Heilig verklaring van Pater Titus verschijnen veel publicaties en wordt op tal van plekken extra aandacht geschonken aan het bijzondere leven en werk van Pater Titus. Op deze plek pogen wij een (vast niet compleet) overzicht te beiden van dat alles. 

Liturgieboekje Heiligverklaring

Plekken van betekenis voor Pater Titus in Rome

Documentaire en podcast KRO-NCRV

Zondag 22 mei 2022 - Nationale Dankviering naar aanleiding van de heiligverklaring van pater Titus Brandsma om 16.00 uur in de Sint-Janskathedraal te Den Bosch. De viering is vrij toegankelijk en ook online te volgen via YouTube. https://www.youtube.com/channel/UCS6PBJOWGdnPDlJ-_zjGazQ.  

Maandag 23 mei 2022 - Lezing Titus Brandsma door Prof  Dr. Peter Nissen in de St. Johannes de Doperkerk - Bergstraat 17 te Wageningen. Vanaf 19.45 uur is er ontvangst met koffie en thee. Om 20.00 uur begint de lezing.
Heeft u hierover vragen neem dan contact op met Joost IJsselmuiden:  of 06-3078 4209.

Zaterdag 18 juni 2022 - Publieksdag Vrienden Titus Brandsma Nijmegen. Thema: Innerlijke weerbaarheid. Meer informatie over opgave en kosten vindt u op https://www.titusbrandsmavrienden.nl/.

Woensdag 27 juli 2022 - Inzegening van het Titusbeeld door Prior Provinciaal Huub Welzen om 12.30 uur in de Sint-Janskathedraal te Den Bosch.  

Kruisweg van Titus Brandsma te Dokkum. Meer informatie kunt u vinden op https://www.bonifatiuskapel.nl/actueel.html.

Titus Brandsma wandeling in Nijmegen. Routebeschrijving te verkrijgen In de kerk van het Titus Brandsma Memorial. Meer informatie kunt u vinden op https://titusbrandsmamemorial.nl/

YouTube - Titus Brandsma memorial (documentaire) https://www.youtube.com/watch?v=KlnL3r2FC2k.  

Brochure "Titus Brandsma heilige van de lage landen" gratis verkrijgbaar bij bisdom Den Bosch en bisdom Groningen. Meer informatie kunt u vinden op https://www.katholiekleven.nl/.