Collectebonnen

Het aantal parochianen dat het gemak van de collectebon kent, groeit sterk. Behoort u al tot deze groep?

In plaats van munten of muntbiljetten kunt u ook collectebonnen in de schaal van de eerste en tweede collecte leggen (en er een misintentie of kaars mee betalen). U kunt een kaart met 20 bonnen kopen. Dat bespaart u het gedoe met contant geld. De collectebon is gemakkelijk en veilig in gebruik.

Uw bonnenkaart(en) kunt u bestellen door overmaking op bankrekening NL72 RABO 0156 2767 20 van de parochie: € 20,- voor 1 euro-bonnen, € 50,-  voor 2½ euro-bonnen, € 100,- voor 5 euro-bonnen. Vermeld a.u.b. welke en hoeveel van deze collectebonnenkaarten u wenst, en wat uw naam en adres zijn.

U krijgt uw bestelling thuis bezorgd. Behalve in Bennekom: hier ontvangt u die van Gerard Bolscher bij de zondagsviering. De geloofsgemeenschap Wageningen doet de bonnen bij Wageningse parochianen in de bus. In andere geloofsgemeenschappen verzorgt de parochie de bezorging-aan-huis.
De locatie Ede-Lunteren beschikt over een pinautomaat: dinsdag,  woensdag en donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur en vaak ook na de zondagsviering bent u hier welkom om collectebonnen te kopen en te pinnen.

Bonnenkaarten waarvoor u geld overmaakt aan de parochie of met uw pinpas betaalt in Ede, kunt u als gift aftrekken voor de belasting. Dan heeft u naast het gemakkelijke en veilig gebruik ook nog eens belastingvoordeel van uw collectebon. Voor contant collectegeld en contant betaalde collectebonnen is geen belastingaftrek mogelijk.
Kiest u voor aankoop met contante betaling, dan kan dat op de secretariaten in Oosterbeek, Renkum en Veenendaal.