communicatie-team-image.jpgEen communicatieteam, waarom, waarvoor?

Zowel het parochiebestuur als het pastoraal team heeft zes parochianen gevraagd om na te denken over de communicatie in onze parochie. Zij hebben een communicatieteam gevormd dat eind augustus van start is gegaan.

Het communicatieteam brengt in beeld hoe er door en binnen onze parochie wordt gecommuniceerd met, in en tussen de geloofsgemeenschappen en met de parochianen.

Het communicatieteam zal met ideeën komen hoe we elkaar als parochie en geloofsgemeenschappen in onze communicatie kunnen aanvullen en versterken. Hoe we de bestaande en eventueel nieuwe (sociale) media kunnen benutten om parochianen en mogelijk nieuwe parochianen te bereiken en te betrekken. Als parochie gevormd door verschillende geloofsgemeenschappen staan we samen sterker.

De teamleden zijn door het parochiebestuur en het pastoraalteam aangezocht omdat zij bijvoorbeeld als redacteur, schrijver en/of creatief en vernieuwend denker actief zijn in onze parochie. Jong en oud zijn vertegenwoordigd.

Het communicatieteam bestaat uit: Bert Ferwerda, namens het parochiebestuur, Erik Rozeman, namens het pastoraal team, Emilie Heineman, Krista Schoot, Suraya Somers, Jeroen van Rijn, webmaster Berry van Brakel en oud-TitusBreedredacteur Sjaak Aarden.

Heeft u vragen of opmerkingen voor het team, neem dan gerust contact op met Krista Schoot, bij voorbaat dank!

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster