pinksterenraam.png

Laten we Pinksteren vieren!

Waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid! (2 Kor 3,17)

Kom je zaterdagavond 18 mei naar de kerk om te aanbidden en te zingen? Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen en om je uit te strekken naar de Heilige Geest! Want daar gaat Pinksteren over: toen Jezus na zijn dood niet meer bij zijn leerlingen was, beloofde Hij hen zijn Geest te zenden. En op Pinksteren stortte God Zijn Geest over hen uit. En dat mogen we telkens weer ervaren, in het bijzonder met Pinksteren.

Taizéliederen
Zaterdag om 18.30 uur is er een eucharistieviering en aansluitend zal het Allerheiligste worden uitgesteld. Stilte en Taizéliederen zullen elkaar afwisselen onder begeleiding van Muzikaal duo Magnificat. Zij hebben ervaring met het leiden van aanbidding in de katholieke kerk.

Kom Heilige Geest!
Ook is het mogelijk om tijdens deze momenten voor je te laten bidden voor het ontvangen van de Heilige Geest en waar je op dat moment nog meer voor wilt laten bidden.

Om 21.30 uur sluiten we dit moment af, maar het is ook mogelijk om nog even te blijven of eventueel later te komen voor een moment van stille aanbidding (in ieder geval tot middernacht).

Eerste keer?
Kom gerust kijken en/of meedoen. De momenten kennen een vrije inloop: dus later komen of eerder vertrekken is mogelijk. Voel je vrij!

Eucharistieviering: 18.30 uur
Aanbidding Allerheiligste afgewisseld met stilte: 19.30 uur
Vervolg stille aanbidding: 21.30 uur – 00.00 uur
Adres: Johannes de Doperkerk, Bergstraat 17 in Wageningen

 

Uiteraard zijn er op de zondag van Pinksteren zelf ook diverse vieringen in onze parochie waar je van harte welkom bent! Zie hiervoor het liturgierooster.

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster