collectebon.pngIn de zomervakantie blijven collectebonnenkaarten verkrijgbaar.

Iedere parochiaan kan op het secretariaat van Katholiek Ede bonnen komen kopen en betalen met de pinpas. Het secretariaat is ook in vakantietijd bijna altijd bezet op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur. Vaak kunt u er ook na de zondagsviering terecht.
Een bezoek aan de Antonius van Paduakerk in Ede is goed te combineren: de kapel is op deze ochtenden geopend voor viering en gebed, in de gemeenschapsruimte staan gastheren en -dames klaar met koffie en thee en ontmoet u medeparochianen, en in het secretariaat kunt u collectebonnen pinnen.
Wilt u er zeker van zijn dat het Edese secretariaat open is, bel dan (0318) 610692.

Leden van de geloofsgemeenschap Ede-Lunteren wordt verzocht hun bonnen te kopen op het Edese secretariaat. Iedere andere parochiaan is natuurlijk even hartelijk welkom.

Parochianen van andere geloofsgemeenschappen kunnen hun bonnen ook bestellen via een bankoverschrijving aan de parochie op rekeningnummer NL72 RABO 0156 2767 20. Vermeld uw naam en adres en welke kaart(en) met bonnen van één, twee-en-halve of vijf euro (prijs achtereenvolgens € 20,-, € 50,- en € 100,-) u wenst.
U ontvangt ze thuis, in Bennekom bij de zondagsviering.

Collecteschalen_Renkum.3.jpg

Collecteschalen in Renkum.

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster