Groep_1.pngAlphacursus speciaal voor jongeren (18-30 jaar)

Ben je tussen de 18 en 30 jaar? En heb je vragen over het christelijk geloof? Of vraag je je af of er meer is tussen hemel en aarde? Misschien heb je wel eens over deze vragen nagedacht. Als je het leuk lijkt om hier met anderen over te praten dan is de Alphacursus misschien wel wat voor jou!

Bij de Alphacursus kun je terecht met al jouw vragen. In een kleine vaste groep ga je samen in gesprek over thema’s zoals ‘Wie is Jezus?’, ‘Hoe leidt God?’, ‘Hoe en waarom lezen we de bijbel?’ en ‘Wat doet de Heilige Geest?’

In een gezellige sfeer ga je samen met andere jongeren ontdekken wat dit voor jou betekent. We beginnen de avond met een maaltijd, daarna kijken we naar een video (soms is er een spreker). Waarna we in vaste groepjes uiteengaan om met elkaar verder te praten.

Vrijblijvende kennismakingsavond
De vrijblijvende kennismakingsavond is op maandag 29 januari om 19.30 u. Er is een  uitgebreide koffie/theetafel met taart, cakes en meer versnaperingen (de tweede avond starten we met maaltijden en beginnen we een half uur eerder). Deze eerste avond gaan we de sfeer van Alpha proeven en mag je ontdekken of deze cursus echt iets voor jou is. Na deze eerste bijeenkomst kun je besluiten of je wel of niet de Alphacursus wil gaan doen.

Praktisch
Waar? Bergstraat 17, Wageningen.
(De cursus vindt afwisselend plaats in Wageningen en in Bennekom (Heelsumseweg 1). Lukt het niet met vervoer? Dan kun je dat bij ons aangeven).

Tijd: de eerste bijeenkomst is om 19.30 uur met een uitgebreide koffie/theetafel.

Vanaf avond twee: 19.00 uur met een gezellige maaltijd.

Weekend
Tijdens een gezellig weekend (vrij-za) gaan we meer ontdekken over de Heilige Geest. Dit weekend is in Renkum (Dorpsstraat 1). Je slaapt gewoon thuis.
Het weekend is op 15 maart (19.00 uur) en op 16 maart (van 10.00 uur – max 17.00 uur).

Neem gerust een vriend of vriendin mee naar de kennismakingsbijeenkomst op maandag 29 januari!

Meer info: alpha@pztb.nl

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster